lauantai 4. lokakuuta 2008

Päättymätön täydellisten saappaiden metsästys

Minulla ei ole koskaan ollut saappaita.

Haluan sappaat.
Syyssaappaat.
Talvisappaat.
Niiden täytyy olla nahkaa.
Niissä ei saa olla korkoa.
Ruskeat tai mustat.
Mielellään yksinkertaiset, sillä nämä saappaat tulevat olemaan minun ainoat saappaat.
Mukavat.
Ihanat.
Eikä mielellään ihan hirveän kalliit jotta ylipäätänsä voin ostaa ne.

Yksi vaihtoehto olisi ekologiset El Naturalistat.
Tykkään niiden muotoillusta pohjasta. Niillä jaksaisi seisoa ikuisuuden.
[El Naturalista mm. edistää luonnonmateriaalien ja kasvivärien käyttöä, kierrättää materiaaleja, maksaa tuottajille reilua palkkaa, edistää paikallista osaamista ja pyrkii tekemään tuotannostaan täysin läpinäkyvän. http://www.vihreatvaatteet.com/category/vihreat-kengat/ ]


En ihan tajunnut niiden nettisivujen http://www.elnaturalista.com/ käyttöä, mutta muualta netistä löysin tällaisia saapasehdokkaita.




En mitenkään hurjasti innostu noista koristeista, mutta aika perus muuten. Näyttää mukavalta. Joo, ei ole ruskeat tai mustat, mutta näyttävät punaisina niiin hauskoilta. Jos rikas tyttö oisin niin nämä ostaisin niiden perusssaappaiden lisäksi ehdottomasti.


Neulos näyttää ihanat lämpimältä, mutta muuten en innostu siitä. Jos se ei olisi niin lällyn värinen.

Oh lala! Nämä mulle heti!!

Mittää näitä en tämän kaupungin kaupoissa ole nähnyt. Täällä on tosi pienet valikoimat ja ne on kaikki niitä kiilapohjakorkkareita mitä en kestä ja noita neulosvarsikenkiä. En tiedä minkä pankin aion ryöstää tällaset ostaakseni, mutta paras vaihtoehto olisi kyllä. Ja laatu maksaa. Joskus vain sitä ei muista ja helppoa on ottaa ne dinskon tekonahkakengät mitkä tuntuu kuin muovipussit ois jalassa ja mitkä hajoaa heti.




Vagabond. Näitä olen vähän katellut, mutta sovittaa en ole uskaltanut hurjan hinnan vuoksi. Ja siksi, että aika usein saappaat vaan ei mee mun jalkaan. Tai siis, en osaa laittaa niitä jalkaani. En osaa myöskään laittaa sellasia missä on sivussa vetoketju. Ei vaan mee.

Mutta näissä ois ihanan pitkä varsi ja just oikea väri. Musta tai ruskea. Ja kova hinta.


Ei kommentteja: